понеділок, 6 квітня 2020 р.

Приготування овочів у фритюрі. Технологія приготування картоплі смаженой у фритюрі

Тема  уроку : "Технологія приготування страв з овчів ."
Підтема :"Приготування овочів у фритюрі ". "Технологія приготування  картоплі   смаженой у фритюрі ."
Завдання:
1. Виконайте вправу для перевірки знань з теми "Картопля смажена з цибулею основним способом"
2.Ознайомтесь з технологією приготування  та технологічною карткою  страви "Картопля у фритюрі"
3.Ознайомитесь з технологічною карткою страви "Картопля у фритюрі".
.
4.Зробіть розрахунок однієї картки на 25 порцій, записати в зошит.
5.Перед початком роботи ознайомтесь технікою безпеки та правилами санітарії і гігієни.
6. Приготувати страву "Картоплі у фритюрі".
7. Зробити фото або відео відправити в вайбер.
8.Пройдіть  тест на тему:" Технологія приготування картоплі фрі."

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вправа "Млинцеве тісто"