Блог майстра виробничого навчання Перегуди Оксани Сергіївни
Головна сторінка
Кухар 3 розряду
неділя, 20 грудня 2020 р.
Вправа "Млинцеве тісто"
Немає коментарів:
Дописати коментар
Старіша публікація
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Вправа "Млинцеве тісто"
Приготування овочів у фритюрі. Технологія приготування картоплі смаженой у фритюрі
Тема уроку : "Технологія приготування страв з овчів ." Підтема :"Приготування овочів у фритюрі ". "Технологія пр...
ВАРЕНИКИ С КАРТОШКОЙ - простое и вкусное тесто | Секретная ЛУКОВАЯ ПОДЛИВКА
Домашние пельмени от Руслана Сеничкина
Немає коментарів:
Дописати коментар