пʼятниця, 3 квітня 2020 р.

Страви і гарніри з овочі

Тема урока:Страви і гарніри з   овочів.
Підтема : Страви і гарніри з картоплі відварної ;картопля смажена (з вареної ) ,картопля    смажена (з сирої )з цибулею ,або  грибами  .

Завдання:
1.На минулому уроці ви вивчали тему: "Технологія  приготування пюре картопляного пюре", давайте пригадаємо та дамо відповіді на питання .
2.Пригадайте організацію овочевого цеху.
3.Ознайомтесь з технологією приготування Картоплі смаженої з цибулею.
4.Зробити кросворд на ключове слово картопля на 10 слів.
5.Ознайомитись з технологічними картками та зробіть розрахунок однієї картки на вибір  на 25 порцій, записати в зошит.
6.Перед початком роботи ознайомтесь технікою безпеки та правилами санітарії і гігієни
7.Дайте відповіді на питання в робочіх зошитах та перешліть мені на вайбер:
8. Приготувати страву " Картопля смажена з луком".
9. Зробити фото або відео відправити в вайбер.
10. Виконати тести.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Вправа "Млинцеве тісто"