Тема урока:Страви і гарніри з овочів.
Підтема : Страви і гарніри з картоплі відварної ;картопля смажена (з вареної ) ,картопля смажена (з сирої )з цибулею ,або грибами .
Завдання:
1.На минулому уроці ви вивчали тему: "Технологія приготування пюре картопляного пюре", давайте пригадаємо та дамо відповіді на питання .
2.Пригадайте організацію овочевого цеху.
3.Ознайомтесь з технологією приготування Картоплі смаженої з цибулею.
4.Зробити кросворд на ключове слово картопля на 10 слів.
5.Ознайомитись з технологічними картками та зробіть розрахунок однієї картки на вибір на 25 порцій, записати в зошит.
6.Перед початком роботи ознайомтесь технікою безпеки та правилами санітарії і гігієни.
7.Дайте відповіді на питання в робочіх зошитах та перешліть мені на вайбер:
8. Приготувати страву " Картопля смажена з луком".
9. Зробити фото або відео відправити в вайбер.
10. Виконати тести.
Підтема : Страви і гарніри з картоплі відварної ;картопля смажена (з вареної ) ,картопля смажена (з сирої )з цибулею ,або грибами .
Завдання:
1.На минулому уроці ви вивчали тему: "Технологія приготування пюре картопляного пюре", давайте пригадаємо та дамо відповіді на питання .
2.Пригадайте організацію овочевого цеху.
3.Ознайомтесь з технологією приготування Картоплі смаженої з цибулею.
4.Зробити кросворд на ключове слово картопля на 10 слів.
5.Ознайомитись з технологічними картками та зробіть розрахунок однієї картки на вибір на 25 порцій, записати в зошит.
6.Перед початком роботи ознайомтесь технікою безпеки та правилами санітарії і гігієни.
7.Дайте відповіді на питання в робочіх зошитах та перешліть мені на вайбер:
8. Приготувати страву " Картопля смажена з луком".
9. Зробити фото або відео відправити в вайбер.
10. Виконати тести.
Немає коментарів:
Дописати коментар