Блог майстра виробничого навчання Перегуди Оксани Сергіївни
Головна сторінка
Кухар 3 розряду
Кухар 3 розряду
Інтерактивна вправа
"Складові для борща"
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Вправа "Млинцеве тісто"
Приготування овочів у фритюрі. Технологія приготування картоплі смаженой у фритюрі
Тема уроку : "Технологія приготування страв з овчів ." Підтема :"Приготування овочів у фритюрі ". "Технологія пр...
Домашние пельмени от Руслана Сеничкина
ЛПР Технологія приготування їжі.
ЛПР . стор. Л.І. Антонець лабораторний практикум "Технологія приготування їжі" Завдання: - закріпити практично теоретичні знан...
Немає коментарів:
Дописати коментар