Тема урока: "Технологія приготування прісного тіста."
Підтема :"Технологія приготуваня пельменів і галушок."
Завдання:
1. Виконайте вправу
2. Новий матеріал: технологія приготування страви "Пельмені".
3. Переглянути технологічні картки та зробіть розрахунки на 1порцію, на 3 порції,на 12 порцій.
4. Перед початком роботи обов'язково прочитайте охорону праці та правила санітарії і гігієни.
5. Самостійно ознайомтесь з правилами безпеки в борошняному цеху та в гарячому цеху.
6. Приготувати страву "Пельмені".
7.Зробити відеозвіт або фотозвіт покроково.
8. Новий матеріал: технологія приготування страви "Галушки"та перегляньте відео1, відео 2
9. Переглянути технологічні картки та зробіть розрахунки на 1порцію, на 3 порції,на 12 порцій.
10. Приготувати страву "Галушки".
11.Зробити відеозвіт або фотозвіт покроково .
12.Дайте відповіді на тести.
Підтема :"Технологія приготуваня пельменів і галушок."
Завдання:
1. Виконайте вправу
2. Новий матеріал: технологія приготування страви "Пельмені".
3. Переглянути технологічні картки та зробіть розрахунки на 1порцію, на 3 порції,на 12 порцій.
4. Перед початком роботи обов'язково прочитайте охорону праці та правила санітарії і гігієни.
5. Самостійно ознайомтесь з правилами безпеки в борошняному цеху та в гарячому цеху.
6. Приготувати страву "Пельмені".
7.Зробити відеозвіт або фотозвіт покроково.
8. Новий матеріал: технологія приготування страви "Галушки"та перегляньте відео1, відео 2
9. Переглянути технологічні картки та зробіть розрахунки на 1порцію, на 3 порції,на 12 порцій.
10. Приготувати страву "Галушки".
11.Зробити відеозвіт або фотозвіт покроково .
12.Дайте відповіді на тести.
Немає коментарів:
Дописати коментар