четвер, 9 квітня 2020 р.

Технологія приготування прісного тіста

Тема урока: "Технологія приготування прісного тіста."
Підтема :"Технологія приготуваня пельменів і галушок."

Завдання:
1. Виконайте вправу
2. Новий матеріал:  технологія приготування страви "Пельмені".
3. Переглянути технологічні картки та зробіть розрахунки на 1порцію, на 3 порції,на 12 порцій.
4. Перед початком роботи обов'язково прочитайте  охорону праці та правила санітарії і гігієни.
5. Самостійно ознайомтесь з правилами безпеки в борошняному цеху та в гарячому цеху.
6. Приготувати страву "Пельмені".
7.Зробити відеозвіт або фотозвіт покроково.
8. Новий матеріал:  технологія приготування страви "Галушки"та перегляньте  відео1, відео 2
9. Переглянути технологічні картки та зробіть розрахунки на 1порцію, на 3 порції,на 12 порцій.
10. Приготувати страву "Галушки".
11.Зробити відеозвіт або фотозвіт покроково .
12.Дайте відповіді на тести.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Вправа "Млинцеве тісто"