пʼятниця, 10 квітня 2020 р.

Технологія приготування виробів з прісного тіста

Темау року:  "Технологія приготування виробів з прісного тіста."

Підтема:  " Технологія приготування   чебуреків: тіста та начінки для них".

Завдання:
1. Новий матеріал:  технологія приготування.
2. Переглянути відео на тему: "Технологія приготування чебуреків".
3. Переглянути технологічну карту на "Чебуреки" та зробити перерахунок перерахунок сировини на 1порцію, на 3 порції, на 40 порцій.
4. Перед початком роботи обов'язково прочитайте  техніку безпеки та правила санітарії і гігієни.
5. Приготувати страву та зробити фотозвіт пофазної роботи.
6. Опрацюйте та записати в зошит проблемну ситуацію.


 Підтема: "Приготування локшини домашньої"

  Виконайте завдання:

1. Новий матеріал:  технологія приготування.
2. Перегляньте відео приготування локшини домашньої.
3. Ознайомтесь з технологічною схемою та послідовністю приготування  локшини домашньої.
4. Складіть технологічну картку, зробить розрахунок на 3 порції.
5. Приготуйте локшину домашню.Зробіть фотозвіт пофазної роботи. Відправляйте в групу на Viber.
6. Пройдіть тест

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вправа "Млинцеве тісто"