Темау року: "Технологія приготування виробів з прісного тіста."
Підтема: " Технологія приготування чебуреків: тіста та начінки для них".
Завдання:
1. Новий матеріал: технологія приготування.
2. Переглянути відео на тему: "Технологія приготування чебуреків".
6. Опрацюйте та записати в зошит проблемну ситуацію.
Підтема: "Приготування локшини домашньої"
Виконайте завдання:
1. Новий матеріал: технологія приготування.
2. Перегляньте відео приготування локшини домашньої.
3. Ознайомтесь з технологічною схемою та послідовністю приготування локшини домашньої.
4. Складіть технологічну картку, зробить розрахунок на 3 порції.
5. Приготуйте локшину домашню.Зробіть фотозвіт пофазної роботи. Відправляйте в групу на Viber.
6. Пройдіть тест
Підтема: " Технологія приготування чебуреків: тіста та начінки для них".
Завдання:
1. Новий матеріал: технологія приготування.
2. Переглянути відео на тему: "Технологія приготування чебуреків".
3. Переглянути технологічну карту на "Чебуреки" та зробити перерахунок перерахунок сировини на 1порцію, на 3 порції, на 40 порцій.
4. Перед початком роботи обов'язково прочитайте техніку безпеки та правила санітарії і гігієни.
5. Приготувати страву та зробити фотозвіт пофазної роботи.6. Опрацюйте та записати в зошит проблемну ситуацію.
Підтема: "Приготування локшини домашньої"
1. Новий матеріал: технологія приготування.
2. Перегляньте відео приготування локшини домашньої.
3. Ознайомтесь з технологічною схемою та послідовністю приготування локшини домашньої.
4. Складіть технологічну картку, зробить розрахунок на 3 порції.
5. Приготуйте локшину домашню.Зробіть фотозвіт пофазної роботи. Відправляйте в групу на Viber.
6. Пройдіть тест
Немає коментарів:
Дописати коментар