середу, 8 квітня 2020 р.

"Вироби з прісного тіста "

Тема:№ 10 "Приготування прісного тіста та вироби з них."
Підтема:10.1"Ознойомлення з борошнняним цехом. Інструктаж  з охорони праці, організація робочого місця ,безпека праці .Підбір посуду, інвентаря, підготовка устаткування до роботи. Робота зі збірником рецептур.Перерахунок сировини. Приготування прісного тіста та формування виробів з нього: локшина та галушки,вареники з різними начінками, пельмені, чебуреки. Вимоги до якості.  Відпуск. Закріплення навичок з теми ."
На попередньому уроці ми вивчали з вами тему:"Технологію приготування страв і гарнірів із запечених овочів " та "Технологію приготування картоплі запеченої з сиром."
1.Давайте згадаєм попередню тему давши письмові відповіді на запитання.
2.Ознайомтесь з боршняним цехом та накресліть схему в зошитах за посиланням.
3.Ознайомитись з  технологічним процесом борошняних виробів.
4.Навчитись робити перерахунок сировини на задану кількість виробів .
Задача :Зробити перерахунок сировини на начинку та на тісто: на 1порцію, на 3 порції, та на 10порцій  записати в зошит.
5. Ознайомитись з технологієй приготування "Вареників з картоплею та з цибулею ". Проглянути відєоролік на тему"Вареники з картоплею та з цибулею ".
6. Підготувати калькуляційні картки з тем "Прісне тісто",  "Вареники з картоплею та з
цибулею" .
7. Ознайомтесь з технологієй приготування "Вареників з картоплею та смаженою цибулею"








8. Відповісти на питання.
9. Фото виконаної роботи надіслати в групу Viber або на електронну пошту  pereguda2507@gmail.com.


Тема програми: приготування прісного тіста та виробів з нього.  
Тема уроку: організація роботи борошняного цеху. Приготування прісного тіста. Приготування начинок. 


                                                    Виконайте завдання:

1. Перегляньте
відео приготування начинок.
2. Зробіть
технологічну картку приготування прісного тіста на 1000г, зробіть розрахунок на 500г.
3. Зробіть
технологічні картки  приготування начинок на 1000г, зробіть розрахунок на 350г.
4. Напишить у зошиті типові помилки при приготуванні та шляхи їх попередження.

5. Переглянте технологічну картку та та зробіть розрахунок однієї картки на вибір  на 1порцію, на 3 порції, та на 10 порцій, записати в зошит.
6. Приготуйте прісне тісто, начики.
7. Зробіть фотозвіт пофазної роботи відправляйте в групу на Viber  або на електронну пошту  pereguda2507@gmail.com.










Немає коментарів:

Дописати коментар

Вправа "Млинцеве тісто"