Блог майстра виробничого навчання Перегуди Оксани Сергіївни
Головна сторінка
Кухар 3 розряду
четвер, 21 листопада 2019 р.
Приготування котлетної маси з м`яса
Тема наступного виробничого навчання "Приготування котлетної маси з м`яса"
Немає коментарів:
Дописати коментар
Новіша публікація
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Вправа "Млинцеве тісто"
Вправа "Млинцеве тісто"
Приготування чебуреків.
Тема програми : приготування прісного тіста та виробів з нього. Тема уроку: Приготування чебуреків. ...
Галушки с салом и луком. Волшебство из теста! | Вкуснейшие Галушки рецепт!
Немає коментарів:
Дописати коментар